Kérem várjon...

Legfrissebb hírek

2017. március 30.

Mi van a nyúlon túl? Hát a Szent András Sörfőzde tavaszi sörkülönlegességei: a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl. Idén A Fűszerésszel együttműködésben új szezonális sörsorozatot indított az ország egyik legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéje, a Szent András Sörfőzde. A limitált kiadásban elkészült tavaszi főzetek célja, hogy a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl a húsvéti menüsor méltó kísérője legyen, díszdobozba csomagolva pedig a locsolásért járó különleges jutalom a piros tojás mellé vagy akár helyette is. 

2017. február 27.

Csehország legrangosabbnak számító sörversenyén, az Arany Sörpecséten bronzérmmel jutalmazták a Szent András Sörfőzde Meggyes Sörét, de az egyik legerősebb kategória döntőseként végzett a főzde bécsi ászok söre, az Óarany is. A szakmai kóstoláson alapuló nemzetközi versenyen a magyar indulók közül egyedül a Szent András Sörfőzde tért haza díjjal.

2017. január 13.

Ezüstérmet nyert a Szent András Sörfőzde Meggyes Söre és aranyat Bimbó Tamás által jegyzett KESER füstölt söre, a Szalonka a csehországi World Beer Idol nemzetközi sörversenyen. A Meggyes és a Szalonka olyan versenytársak között érdemelte ki az elismerést, mint a cseh Primator és a Svijany, a belga Delirium Tremens és Duvel vagy a német Schwartzbräu.

2016. december 1.

Az Esthajnal sorozat negyedik karácsonyi sörét készítette el idén a Szent András Sörfőzde. Az Esthajnal ’16 egy mentás-csokis sout, amely különleges desszertként az ünnepi vacsorák méltó megkoronázása, de a sörhöz készült díszcsomagolásban akár karácsonyi ajándék is lehet.

Sörkereső

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410