Kérem várjon...

Legfrissebb hírek

2021. november 29.

Békésszentandráson már hangolódnak az ünnepekre, de a nagy készülődésben sem tudják abbahagyni a kísérletezést. A Szent András Sörfőzdében idén egy meggyes-mákos balti porter került a palackba a karácsony minden ízével, illatával és szeretetével. Már fogható, szerethető és ajándékozható az Esthajnal ’21.

2021. november 9.

Hazánk legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéje nem csak legendákból és történelmi alakokból merít ihletet, de maga is legendás prémium söröket zár a palackba. Ennek legújabb bizonyítéka az aszalt gyümölcsösös ízeket felvonultató búzabak sörkülönlegesség, a Hildegard, ami a középkori élet egyik legmeghatározóbb apácájáról, vagyis Bingeni Szent Hildegardról kapta a nevét.

2021. augusztus 24.

Hosszas kísérletezés után született meg a Szent András Sörfőzde TesztAndrás sörsorozatának első lagere, a Gamma. 07, ami egy markánsan hidegkomlózott pilseni. Magyarország egyik legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéjének új söre egy tradicionális vonalat gondol újra, ez pedig a sokak által kedvelt cseh lagerek ízvilága.

2021. július 6.

A Szent András Sörfőzde és a tradíciók tisztelete mára már egyet jelent a szótárban, de Békésszentandráson legalább ekkora szerepet kap a hagyományteremtés és a kísérletezés is. A békésszentandrási sörmanufaktúra és a sörszerető közönség nem csak kéthetente-havonta tesztelhet új ízeket, de mostantól közösen alakítja a kínálatot is. 

2021. május 20.

Igazán rendhagyó sör érkezik júniusban Békésszentandrásról, ami nem csak a sörről, sokkal inkább egy nemes küldetésről szól. A Templárius Alapítvány, valamint a Hungary Helps Program az ország egyik legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéjét a Szent András Sörfőzdét kérte fel egy összefogásra, mely során segítséget nyújtanak a - világ számos pontján üldöztetéseknek is kitett - keresztény közösségeknek.

2021. április 20.

A hagyománykövető, mégis a sörtípusokkal és alapanyagokkal merészen kísérletező Szent András Sörfőzde legújabb small batch szériás tesztsöre, a bodzavirágos witbier, azaz a Delta.13 az idei tavasz slágersöre is lehet. A békésszentandrási kisüzem harmadik tesztsörének célja, hogy a klasszikus belga búzasör narancshéjas, korianderes jegyeit az évszakra jellemző tavaszi köntösbe öltöztesse, megalkotva ezzel egy tökéletes tavaszi búzasört.

2021. április 13.

A Szent András Sörfőzdében nem telik el hónap valami igazán különleges megjelenése nélkül. A főzde most egy magas alkoholtartalmú, erősen malátás, aszalt gyümölcsös ízkaraktereket hozó, hosszú érlelésű árpaborral jelentkezik. Legújabb sörük, Houdini már az első kóstoláskor is furfangokkal, meglepetéssel vár ránk, de idővel megbűvöl, ámulatba ejt, akárcsak legendás névadója, a világ leghíresebb bűvésze és szabadulóművésze, a magyar származású Harry Houdini.

2021. március 15.

A Szent András Sörfőzde legújabb kísérleti söreivel köszönti a tavaszt, de bátorságot is ad egy mosolygós, nagy húsvéti locsoláshoz. A limitált kiadású, Nyúlon Innen-Nyúlon Túl sörsorozat ötödik darabjai egy letisztult, szalmasárga, virágosan komlós New England IPA, valamint ennek egy valódi sárgabarackkal és bazsalikommal főzött változata.

2021. február 3.

A hagyománykövető, mégis a sörtípusokkal és alapanyagokkal merészen kísérletező Szent András Sörfőzde újabb mérföldkőhöz érkezett. A békésszentandrási sörmanufaktúra új projektjében, a TesztAndrásban a small batch-szériás kísérleti sörökre helyezi a hangsúlyt, így bátor, de annál izgalmasabb ötletek valósulhatnak meg. Ha valami, akkor ez tényleg a sörfőzők játszótere.

Állást keresel?

Keresd ajánlatainkat a Jooble-ön.

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410