Kérem várjon...

Jelenlegi hely

A Szent András Sörfőzde tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Szent András Sörfőzde nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, amelyekről, illetve amelyekre link mutat a www.szentandrassorfozde.hu weblapra, valamint weblapról. A www.szentandrassorfozde.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Információkéréséhez, valamint egyéb űrlapokhoz, így a Kapcsolat/Elérhetőségek menüpont alatt (http://szentandrassorfozde.hu/hu/contact) található űrlaphoz és kapcsolatfelvételhez bizonyos személyes adatokra (pl. név, e-mail cím) szükség lehet. Információkérő, szavazó, jelentkezés, pályázat vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a www.szentandrassorfozde.hu weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás írásban bármikor visszavonható (leiratkozas@szentandrassorfozde.hu). Az adatok megadása önkéntes.

Adatszolgáltatási nyilatkozat

“Személyes adataim megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataim az Agro-flott Kft. megbízásából a Szent András Sörfőzde kommunikációs feladatait ellátó Lamb & Wolf Kft. (székhely: 2484 Gárdony, Esze T. u. 21.) adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szent András Sörfőzde kommunikációs feladatait ellátó Lamb & Wolf Kft. – esetleges tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa a Szent András Sörfőzdéről, a Szent András Sörfőzde aktuális híreiről, akcióiról, szolgáltatásairól elektronikus levélben tájékoztatást nyújtson. A személyes adatok kezelője a Szent András Sörfőzdével szerződéses kapcsolatban álló Lamb & Wolf Kft. (székhely: 2484, Gárdony, Esze Tamás utca 21., adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-79572/2014.), amely az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli. Az adatok feldolgozását a Szent András Sörfőzde megbízásából a Lamb & Wolf Kft. végzi. A Lamb & Wolf Kft. személyes adataimat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásom nélkül - nem adja át. Személyes adataim az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésére vonatkozó kérésemet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataim helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérhetem a Lamb & Wolf Kft. 2484, Gárdony, Esze Tamás utca 21. címre küldött levélben; vagy a következő e-mail címen: leiratkozas@szentandrassorfozde.hu. Jelen hozzájáruló nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában teszem.”

Adatvédelem

Adatai a Lamb & Wolf Kft. (székhely: 2484, Gárdony, Esze Tamás utca 21., adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-79572/2014.) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy a Szent András Sörfőzdéről, aktuális híreiről, akcióiról, szolgáltatásairól elektronikus levélben (hírlevél formájában) tájékoztatást nyújtson. Adatait bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését és feldolgozását a Szent András Sörfőzde megbízásából a Lamb & Wolf Kft. végzi. A Szent András Sörfőzde szerződéses adatkezelője a személyes adatait további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulása nélkül - nem adja át. Személyes adatait az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésére vonatkozó kérést követően haladéktalanul töröljük. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheti a Lamb & Wolf Kft. 2484, Gárdony, Esze Tamás utca 21. címre küldött levélben; vagy a következő e-mail címen: leiratkozas@szentandrassorfozde.hu.

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410