Kérem várjon...

Jelenlegi hely

Melyik a te túrád?

Világlátók, élménygyűjtők, sörszeretők és kalandorok figyelem! Összeállítottunk nektek három tematikus túrát, melyet a nyár hátralévő részében kipróbálhattok. A Békés megyei kalandozásotokat finom Szent András sörök teszik majd még tökéletesebbé, legyen szó sporttúráról, gasztronómiai kirándulásról vagy kulturális- és történelmi túráról. De vajon melyik a te túrád? Olvasd el a következő kilenc állítást. Számold össze a rád illő állítások színjelzéseit. Amelyik színből a legtöbbet számoltál, az lesz a te túrád, amit a kérdések alatt megtalálsz.
Melyik a te túrád

Földön, vízen, levegőben túra

A "földön, vízen, levegőben" túra igazi adrenalinbomba azoknak, akik szeretik a mozgást, legyen szó egy kellemes sétáról, vagy belevaló extrém sportokról. Ragadj egy sört a Szent András Sörfőzdében és fedezd fel a megye leghangulatosabb, vagy éppen legmerészebb sporttúráit földön, vízen, levegőben. A túraállomások képeire kattintva tudj meg többet túrád minden helyszínéről!

Ízek, imák, szerelmek túra

Az "Ízek, imák, szerelmek" túra egy kellemes hosszú hétvégi gasztronómiai kirándulás olyan a megye értékeit felvonultató programelemekkel, melyeket mindenképpen látni érdemes. Sétálj, piknikezz és fedezd fel Békés megye izgalmas, történelmi vagy éppen vadregényes helyszíneit. Túrád alatt ne feledkezz meg a békési szentháromságról, vagyis a gyulai pálinka, csabai kolbász és „szentandrási” sörkóstolásról sem. A túraállomások képeire kattintva tudj meg többet túrád minden helyszínéről!

Élő történelem túra

Az "Élő történelem" túra alatt sörrel a kézben fedezheted fel a megye kulturális örökségeit, történelmét. Kalandozhatsz a Mini Magyarország makettparkban, átélheted milyen, ha egy színdarab díszlete a Körös part, de interaktív Múzeumok, körtúrák és lovaskocsizás is vár még rád! A túraállomások képeire kattintva tudj meg többet túrád minden helyszínéről!

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410