Kérem várjon...

Jelenlegi hely

A Szent András Sörfőzde legújabb kísérleti söreivel köszönti a tavaszt, de bátorságot is ad egy mosolygós, nagy húsvéti locsoláshoz. A limitált kiadású, Nyúlon Innen-Nyúlon Túl sörsorozat ötödik darabjai egy letisztult, szalmasárga, virágosan komlós New England IPA, valamint ennek egy valódi sárgabarackkal és bazsalikommal főzött változata.

A Szent András Sörfőzde megteremtette és díszdobozba csomagolta a húsvéti sörök hagyományát. Limitált kiadású főzetei, a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl idén is egy letisztult, közérthető verzióban, és egy kis csavarral készültek el. A Nyúlon Innen egy könnyed, a tavaszi lazuláshoz tökéletesen passzoló New England IPA, ami négyféle komló és négyféle maláta felhasználásával készült. A Nyúlon Túl pedig egy frissítő NEIPA valódi sárgabarackkal, valamint a Fűszerész illatos bazsalikomjával turbózva.

A békésszentandrási Szent András Sörfőzde nem titkolt célja, hogy az év minden szakában az alkalmakhoz illő, izgalmas, limitált kiadású sörökkel rukkoljon elő. A húsvéti ünnepek előtt megjelenő sörpáros nem csak társ a locsolás előtti felkészülésben, de megmosolyogtató ajándék is egyben a „kemény férfimunkáért”. Azoknak, akik kézzel készítenék el a húsvéti locsolóajándékot jó hír, hogy a főzde webshopjában egy DIY, azaz csináld magad verziót is kiadott; így a díszdoboz, a sörök és az ajándékhoz passzoló IPA pohár beszerzése után játszi könnyedséggel szerelhető össze a legtutibb húsvéti locsolóajándék. Aki pedig az ünnepek alatt mindkét sörből többet is elkortyolna a sörfőzde Nyuszi Hop! sörválogatásában mind a két verziót megtalálja.

 

A FŰSZERÉSZ

A Fűszerész egy magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely adalékanyag és tartósítószer-mentes fűszereiről és fűszerkeverékeiről híres. A gasztronómiában jártas kereskedést a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajtja előre, így lehetnek mára stabil résztvevői a legjelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak. Fűszereikkel dolgoznak hazánk több kiváló éttermében is.

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410