Kérem várjon...

Jelenlegi hely

Békésszentandráson már novemberben hangolódnak a karácsonyra, de a nagy készülődésben sem tudják abbahagyni a kísérletezést. Idén is különleges karácsonyra számíthatunk, hiszen a terített asztalokra most egy mézeskalácsos belga ale kerülhet. Az Esthajnal ’22 amellett, hogy az ünnepi ételek tökéletes kísérője, díszdobozba csomagolva mutatós karácsonyi ajándék is. 

Hazánk legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéje, a Szent András Sörfőzde megteremtette és palackba zárta a karácsonyi sörök tradícióját, azóta is nagy szeretettel és még több kreativitással éltetik tovább ezt a nemes hagyományt. A főzde limitált kiadású Esthajnal-sorozatának tizedik darabja az Esthajnal ’22 a konyhát belengő sütiillattal indít, majd egy nem túl édes, erősen fűszeres korty után a karácsony meghittségével ajándékozza meg kóstolóit. A mézeskalácsot idén így folyékony formában is elfogyaszthatjuk. Az Esthajnal ’22 főzéséhez minden fűszert felhasználtak, ami a mézeskalácsba kerülni szokott: fahéjat, koriandermagot, kardamomot, szegfűszeget, szegfűborsot, gyömbért, szerecsendiót és persze vanília kivonatot is.

A Szent András Sörfőzde egy teljes, egyedi díszdobozos sorozattal gondol azokra, akik a tökéletes karácsonyi ajándékot keresik szeretteiknek. A díszcsomagolásba zárt, felsőkategóriás termékek, mint a Houdini, a Rettegett Iván, a Hildegard, a Behemót vagy a Templárius mind csodaszép meglepetések a fa alatt, de az Esthajnalból is be lehet szerezni egy mutatós díszdobozzal. Ebben a dizájndíjas csomagolásban a sörtípushoz illő Ritzenhoff Cristal prémium tulipánpohár is került, ami már önmagában is egy elegáns ajándék.

Az Esthajnal ’22 izgalmas élmény mindazoknak, akik szeretik az ízekben-illatokban gazdag fűszeres sörkülönlegességeket, vagy csak szívesen kipróbálnak valami újat a szeretet ünnepén. A Szent András Sörfőzde 2013 óta készíti el minden évben Esthajnal néven az aktuális karácsonyi sörét. A sorozat darabjai minden évben ezen a néven, de évről évre más ízvilággal készülnek. A főzde törekszik arra, hogy ahogyan más sörei, úgy Esthajnal-alkotásai is kategóriákat feszegessenek. Ezzel a céllal készült el az Esthajnal ’22 is, amely fűszerességével az idei év egyik legszebb és meghittebb sörös meglepetése.

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410