Kérem várjon...

Jelenlegi hely

A Szent András Sörfőzde idén az ünnepek előtt egy füstölt szilvás Russian Imperial Stouttal jelentkezik. Esthajnal sorozatuk hatodik darabja az Esthajnal ’18 egy magas alkoholtartalmú (10,5%) édes nyitányú, de keserű lecsengésű, mégis bársonyosan lágy különlegesség, aminem csupán karácsonyi ajándéktipp, de télnyitó desszertsör is egyben.

A téli ünnepi édességek kísérője, de akár helyettesítője is lehet a Szent András Sörfőzde Esthajnal-sorozatának hatodik darabja, az Esthajnal ’18, amely idén egy békési füstölt szilvával, pörkölt árpával, amarillo komlóval tökéletesre tervezett kávés-karamellás ízkaraktereket hozó kuriózum. Ez az izgalmas stout nem csak kiváló desszertsör, de télváró ínyencség, sütemények kiegészítője, vagy akár különleges ajándék is a fa alatt. Ebből a célból készült a Szent András Sörfőzde karácsonyi díszdoboza, amelybe a dizájndíjas sörök mellé egy a sörtípushoz illő tulipánpohár is került.

Az Esthajnal ’18 izgalmas élmény mindazoknak, aki szeretik a testes, ízekben és illatokban gazdag stoutokat, kedvelik az édes és a keserű ízvilágok harmonikus összecsengését, vagy nem riadnak vissza egy magas alkoholtartalmú, kiugróan nagy szárazanyagtalanommal büszkélkedő prémium sörtől. A Szent András Sörfőzde 2013 óta készíti el minden évben Esthajnal néven az aktuális karácsonyi sörét. A sorozat darabjai minden évben ezen a néven, de évről évre más ízvilággal készülnek. A főzde törekszik arra, hogy ahogyan más sörei, úgy Esthajnal-alkotásai is kategóriákat feszegessenek. Ezzel a céllal készült el az Esthajnal ’18 is, amely 25 balling fokos szárazanyagtartalmával, intenzív szilvás letisztultságával kategóriája kiemelkedő darabja lett.

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410