Kérem várjon...

Jelenlegi hely

A Szent András Sörfőzde legújabb angol porter sörét az Aranycsapatés a Wembley Stadionban lejátszott legendás futballmérkőzés ihlette. A sörfőzde könnyű, halványbarna, kekszesen-malátás porterével mi magyarok már nem csak fociban, de sörben is igyekszünk odacsapni az angoloknak.

Múltidéző sörrel jelentkezik a tavaly negyedszázados jubileumát ünneplő Szent András Sörfőzde. Az új sör nem más, mint egy könnyű barna ivósör, vagyis egy angolosan vékonyra főzött porter. Mi sem lehetne méltóbb név egy eredetileg angol sörtípushoz, mint a legendás magyar labdarúgóválogatott, az Aranycsapat történelmi eredménye, amelyet 1953. november 25-én a londoni Wembley Stadionban állított fel. „Az évszázad mérkőzésének” titulált barátságos találkozón 6 : 3-ra verték meg a hazai pályán 90 éve veretlen Angliát.

A Hathárom könnyű, halványbarna, kekszesen pörköltmaláta ízeket hozó ivósör, így jó kiegészítője lehet egy egészestés meccsnézésnek, vagy egy baráti sörözésnek. A legendás esemény nevét viselő sör bekerült a Szent András Sörfőzde állandó kínálatába, így a szlovákok és a horvátok elleni EB selejtezőket már ezzel szurkolhatjuk végig március 21.-én és 24-én.

Február 25-től a békésszentandrási sörfőzde budapesti márkasörözőjében, az Ogre Bácsi sörözőben már fogható és egy hétre rá az ország számos pontján elérhető lesz. A főzde márkasörözőjében a porterrel együtt rugósfocibajnokságot is rendeznek. Március 6-án, szerdán 19:00 órától tartják a versenyt, melyre az Ogre Bácsi rugósfocibajnokság eseményénél az ott leszek gombra kattintva lehet nevezni. A nevezési díj egy Hathárom megvásárlása és a győztes több ezer forintos sördíjazásban részesül. 

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410