Kérem várjon...

Jelenlegi hely

Egy frissen főzött és egy három éves duplabak sört, no meg egy Ritzenhoff Cristal díszpoharat rejt a 2018-ban negyedszázados jubileumát ünneplő Szent András Sörfőzde valódi kincseket őrző díszdoboza, a 2015-’18-as Black Rose válogatás.

Hazánk egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező sörfőzdéje most egy 25 éves életúthoz méltó különlegességgel jelentkezik: egy valódi kincset rejtő sörpárossal, mely nem csak gasztronómiai kuriózum, de kísérlet is egyben. A limitált kiadású díszdobozban egy Ritzenhoff Cristal díszpohár mellett egy nem kevesebb, mint három éves és egy frissen főzött Black Rose sör található, melyek külön-külön is érdekesek, de összekóstolni még izgalmasabb őket.

A Black Rose a Szent András Sörfőzde egyik legnagyobb büszkesége: egy testes és gazdagon malátás, mégis bársonyos ízvilággal megálmodott sör, kávés és karamelljegyekkel, néhol aszalt gyümölcsre emlékeztető illatokkal. A sör alkoholfoka és extrakt- más néven szárazanyagtartalma komoly befolyással van a sör minőségére, eltarthatóságára. Egy 23 Balling-fokos sör ízben és eltarthatóságban már nem egyszerűen prémium sör, sokkal inkább valódi kincs. Vannak olyan típusok, mint a duplabak és társai, amelyek fiatalon frissek és üdék, idővel viszont úgy érnek, akár a jó bor. A Black Rose pontosan ilyen, hosszú évek múltán is élvezetes.

Az idén negyedszázados jubileumát ünneplő Szent András Sörfőzdesikere a minőségi alapanyagokban, a folyamatos technológiai fejlődésben, a megszokott típusok receptjeinek tökéletesítésében, és az új trendekkel való bátor és értő kísérletezésben rejlik. A limitált kiadású díszdobozos Black Rose válogatás a főzde webshop partnereinél és természetesen márkasörözőjében, a budapesti Ogre Bácsi Sörözőben lesz elérhető, amíg a készlet tart.

Elérhetőségek

SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE

5561 Békésszentandrás, Szent András utca 11.

TELEFON:

Rózsa Sörkert: +36-66-218-703,
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410